lördag 25 augusti 2007

Follow the leader


Prins Charmig har hört av sig idag...yeah!!! Smile...det var på tiden!! är fortfarande nyfiken, vad som kan ha hänt i veckan för honom....men han snackade in ett medelande på mitt mobilsvar...faan varför hade jag mobilen avstängd. Ringde honom förstås, mobilsvar gick igång direkt på hans mobil.
skickade ett töntigt sms till honom..men jag har inte fått någon leveransrapport än.


För Övrigt Avundas jag alla som har träffat sin Alfa hane....en annan har ju röjt..på krogen och inte en enda lämplig hane har man träffat...om jag inte räknar med den där Skånska Knasfinken från Karlshamn..Men vi klocka ju inte..vad kan man begära av en kille från karlshamn????
Just det.....INGET.

Hm ...Slutat röka..Det suger, jag känner mig uppstressad, bitter, blåst som en bimbo brud från Centrala delarna av stockholm, Sugen på något jag inte vet vad det är.....men ja, kanske är det sex, jag vill ha?? Men när jag tänker på det, så stillar det inte min hunger...på det jag tror jag e sugen på...Ni kan ju fatta vad som rör sig i huvudet på en som...har slutat röka!!!!
Shit pomfritt!! säger jag bara....men fan vad jag är bra ...Kan ju till lägga att jag har hållt uppe i 2 veckor.......mm mera veckor ska det bli..

JOBBET= Follow the Leader....bilden....är det som händer på jobbet just nu....
Med mina arbetskompisar...8 st orkar inte längre utan hoppar...kunde inte hitta en bild som stämmer så bra överens med vad dom flesta känner just nu....Detta är den bittra sanningen..eller som Pussy skulle ha sagt..This is the real Shit