söndag 18 november 2007

Prins Charmig....

mm..vad finns det att säga egentligen...om jag trodde på någon kille så var det nog på honom...träffade honom en stund innan Helloween..Lika charmig som vanligt..han får en verkligen att skratta..vi hade jätte trevligt...

Och jag tror att känslan finns där någonstans, men det finns ingen plats för den nu..Hur kan jag ge känslan en chans ?? om jag inte kan ge mig själv en chans!!
Känner att jag behöver ta hand om mig själv och min lilla älskling Tuva...Det får inte plats för någon mer, just nu..och vet ni?? Den känslan gillar jag skarpt.

Jag har gått från förhållande till förhållande, är allvarligt trött på det
Jag är inte redo för att slungas in i nåt...Men jag har kommit till insikt med skillnaden på kärlek och lust, kärlek är när man känner att man kan göra en uppoffring på saker och känslor, som man inte skulle göra och känna i vanliga fall...Lust är när man är grymt attraherad så det tar överhand och det enda man känner är att man vill vara nära honom och det kan misstolkas och man inbillar sig själv att man är kär..Det är nog det som har hänt mig många gånger...men ju mer distans man får till känslor, ju mer insikt får man..



En bra början på mitt nya liv.......

Jag har så mycket att skriva om så jag vet inte riktigt var jag ska börja
My new life, vaknade till liv när jag blev tillfrågad av att jobba extra på sthlms nya inneställe ....




Tyvärr har jag ingen annan bild, för tillfället...Men det lär ju komma så småningom.
Stället har ju bara varit öppet i typ 10 dagar....men om ni går in på www.finest.se så har ni bilder där...det är ett jätte fint ställe...jag är jätte glad att jag har fått chansen att jobba där...Det är precis vad jag behöver...lite förändring i mitt liv..